“Young Clown” Intercanvi juvenil al Regne Unit

On: Kingswood, Grosvenor Hall a Ashford, Regne Unit

Quan:

  • Del 2 de febrer al 14 de febrer
  • Del 30 de març a l’11 d’abril

Associació que realitza l’intercanvi: Abroadship.org

Països participants: Regne Unit, Grècia, Itàlia, Lituània, Espanya i República Txeca

Temàtica

El projecte consta de diferents projectes juvenils. Pots assistir a tots ells o només a un, depèn de tu. Si decideixes assistir a tots, en el segon podràs assistir i facilitar alguns dels tallers, perquè puguis practicar diferents habilitats. El primer es celebra del dia 2 al 14 de febrer. La segona tanda serà del dia 30 de març a l’11 d’abril de 2023.

Aquest intercanvi juvenil és un projecte per joves a qui els hi agradaria aprendre a superar l’obstacle de l’expressió lingüística (contacte visual, gestos, música, etc) i on la comunicació no verbal estarà molt present. S’utilitzarà el joc com a vehícle conductor per descobrir també com l’art del joc dels pallassos està connectada amb les arts com la música, la dansa i la pintura.

Durant l’intercanvi es crearà un entorn multicultural on es podrà trobar el propi espai per enfortir les maneres de resoldre els obstàcles individuals i socials, mantenir una actitud positiva davant els reptes i utilitzar els errors com a font d’inspiració i desenvolupament.

Qui pot participar?

  • Joves (d’entre 18 i 30 anys +1 líder sense restriccions d’edat)
  • Preparades per participar en un ambient intercultural i amb ganes de desafiar-se a treballar en un intercanvi juvenil intensiu ple de tasques pràctiques.
  • Que sigui resident dels països participants

Cost

El 100% dels costos de l’allotjament, el menjar i els diferents materials del programa estan coberts per la beca d’Erasmus +. A més, el 80% de les despeses del viatge (nomès preautoritzats i els més econòmics – sense bitllets de primera classe, ni taxi, ni seients especials, ni assegurançes, etc.) també estan coberts. El cost màxim del viatge per participant és de 20€/participant del Regne Unit, de 275€/participant si aquest ve de Lituània, Espanya, Itàlia o República Txeca i de 380€/participant si ve de Grècia.

Per al reemborsament del viatge, és obligatori tenir els bitllets en format electrònic; reenviar els correus amb els bitllets electrònics, targetes d’embarcament i factures, que han de contenir el preu i la data. En cas de no tenir-los, portar els els rebuts originals (les còpies no s’acceptaran).

El reemborsament serà enviat tant aviat com sigui possible, amb data límit el dia 30 de juny de 2023, una vegada (i si) els participants hagin pres part de:

  • La duració total del programa
  • Omplert els formularis d’avaluació
  • Hagin presentat tots els documents de viatge

Allotjament

L’intercanvi juvenil es farà a la Grosvenor Hall, un centre d’esports d’aventura que està situat a la ciutat de Ashford, a dues hores de Londres. El grup s’allotjarà en aquesta casa pairal que es troba en una zona de terrenys bonics.

Què portar (recomanable) i dieta

Tenint en compte que durant aquests primers mesos de l’any al Regne Unit fa una temperatura sovint inferior als deu graus, es recomana al participant portar roba especial per a l’exterior, una termo càlida, una motxilla petita per a les rutes a l’exterior… a més a més de medicines si es té alguna al·lèrgia… i el PASSAPORT! que és obligatori ja que les targetes d’identificació europees ja no s’accepten des del Brexit.

En quant a la dieta, serà completament vegetariana (si es té una dieta especial,per exemple vegana, o alguna al·lèrgia, informa’ns). Si es té alguna malaltia, limitació física o es necessita algún medicament s’haurà d’informar. .

Com participar?

Per a participar, Ompliu el formulari de sol·licitud aquí

CONTACTA’NS:

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s