“Young audiovisual” Intercanvi juvenil al Regne Unit

On: Kingswood, Grosvenor Hall a Ashford, Regne Unit

Quan:

 • Del 26 de febrer al 9 de març
 • Del 7 d’abril al 18 d’abril

Associació que realitza l’intercanvi: Abroadship.org

Països participants: Regne Unit, Grècia, Itàlia, Lituània, Espanya, Romania i Bulgaria

Temàtica

El projecte consta de diferents projectes juvenils. Pots assistir a tots ells o només a un, depèn de tu. Si decideixes assistir a tots, en el segon podràs assistir i facilitar alguns dels tallers, perquè puguis practicar diferents habilitats. El primer es celebra del dia 26 de febrer al dia 9 de març. La segona tanda serà del dia 7 al 18 del mes d’abril de 2023.

Aquest intercanvi juvenil és un projecte que pretèn ensenyar als joves aspectes sobre la alfabetització mediàtica, crear una marca pròpia a través de l’autoconeixement i el treball en equip i la pràctica d’habilitats audiovisuals mitjançant la filmació.

Metodologia

La metodologia que es durà a terme durant el projecte serà una combinació de diferents pràctiques d’aprenentatge.

 • Aprenentatge per experiència: aprendre expermimentant diferents activitats i posant-les en pràctica.
 • Aprendre jugant, jugar per aprendre, connectat amb l’aprenentatge a través de jocs, d’accions i un ambient lúdic
 • Pràctiques mediàtiques: tenir a joves com a creadors dels mitjans
 • Cadascú ensenya a algú; aprendre i ensenyar els uns amb els i dels altres, Descobrir qui som al veure’ns a nosaltres mateixos a través de la lent d’unaltra persona.

Llengua vehicular: la llengua vehicular serà langlès.

Qui pot participar?

 • Joves aturats (d’entre 18 i 30 anys +1 líder sense restriccions d’edat) que vulguin desenvolupar-se per ser contractats o seguir un camí d’emprenedoria, o que encara estiguin construint la seva marca i identitat personals.
 • Joves amb ganes d’aprendre i desenvolupar les habilitats en la creació de videos
 • Preparades per participar en un ambient intercultural i amb ganes de desafiar-se a treballar en un intercanvi juvenil intensiu ple de tasques pràctiques.
 • Que sigui resident dels països participants (Regne Unit, Grècia, Itàlia, Lituània, Bulgària, Espanya i Romania)
 • Ser capaç de poder treballar i comunicar-se en anglès.

Cost

El 100% dels costos de l’allotjament, el menjar i els diferents materials del programa estan coberts per la beca d’Erasmus +. A més, el 80% de les despeses del viatge (nomès preautoritzats i els més econòmics – sense bitllets de primera classe, ni taxi, ni seients especials, ni assegurançes, etc.) també estan coberts. El cost màxim del viatge per participant és de 20€/participant del Regne Unit, de 275€/participant si aquest ve de Lituània, Espanya o Itàlia i de 270€/participant si ve de Grècia, Bulgària o Romania.

Per al reemborsament del viatge, és obligatori tenir els bitllets en format electrònic; reenviar els correus amb els bitllets electrònics, targetes d’embarcament i factures, que han de contenir el preu i la data. En cas de no tenir-los, portar els els rebuts originals (les còpies no s’acceptaran).

El reemborsament serà enviat tant aviat com sigui possible, amb data límit el dia 30 de juny de 2023, una vegada (i si) els participants hagin pres part de:

 • La duració total del programa
 • omplert els formularis d’avaluació
 • hagin presentat tots els documents de viatge

Allotjament

L’intercanvi juvenil es farà a la Grosvenor Hall, un centre d’esports d’aventura que està situat a la ciutat de Ashford, a dues hores de Londres. El grup s’allotjarà en aquesta casa pairal que es troba en una zona de terrenys bonics.

Que portar (recomanable) i dieta

Tenint en compte que durant aquests primers mesos de l’any al Regne Unit fa una temperatura sovint inferior als deu graus, es recomana al participant portar roba especial per a l’exterior, una termo càlida, una motxilla petita per a les rutes a l’exterior… a més a més de medicines si es té alguna al·lèrgia… i el PASSAPORT! que és obligatori ja que les targetes d’identificació europees ja no s’accepten des del Breixit.

En quant a la dieta, si és te alguna malaltia, limitació física o necessita algun medicament que haguem de saber, ho haurà d’informar. La dieta serà vegetariana amb carn disponible durant el matí per aquells que no puguin viure sense ella. Si es té una dieta especial, informa’ns també.

Com participar?

Per a participar, Ompliu el formulari de sol·licitud aquí

CONTACTA’NS:

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s