Voluntariat a Estonia

On: diferents localitats d’Estonia (Tallin, Nõo, Põlvamaa i Tartu)

Duració: pot variar de 6-12 mesos

Iniciativa que coordina el programa: Cos europeu de solidaritat

Organització d’acollida: MTÜ Noored Ühiskonna Heaks

Voluntariat a Tallin

  • Llar d’infants Endla (12 mesos començant al gener/febrer 2023): es busquen voluntaris que puguin treballar en aquesta llar d’infants 7 hores al dia i 5 dies a la setmana, durant tot l’any (ja que també obren els mesos d’estiu). Es valorarà en el voluntari la seva capacitat de cooperació i diàleg. En les diferents activitats el voluntari ajudarà als professors en la realització de sortides (lúdiques, esportives…), en la preparació del material, la cura dels nens…
  • Llar d’infants Hellik (12 mesos, començant al gener/febrer 2023): es busquen voluntaris entusiastes per a treballat amb infants d’1,5 a 3 anys, amb les mateixes condicions que a Endla (7 hores al dia i 5 dies a la setmana, ajudant a professors en la planificació de sortides, preparació de material, cura dels nens…).
  • Llar d’infants Linnupesa (12 mesos començant al gener/febrer 2023): es busquen voluntaris que per treballar amb nens, persona tranquil·la i creativa, amb afició en temes multimèdia i de robòtica. Durant el voluntariat s”ajudarà a planificar i organitzar activitats, estar pels nens, fer fotografies de les activitats diàries i lideratge en activitats de robòtica.

Si esteu interessats en l’oferta, podeu omplir el formulari de sol·licitud aquí

Voluntariat a Nõo

Es treballarà en diferents organitzacions del municipi (1-2 dies en cadascuna durant els 5 dies de la setmana) en instituts de secundària, centre de joves (el lloc base del projecte), llar d’infants i escoles de música. El voluntari ajudarà en l’organització d’esdeveniments i activitats també durant les vacances escolars, als professors en les seves classes i compartir informació del país d’origen del voluntari.

Si esteu interessats en l’oferta, podeu omplir el formulari de sol·licitud aquí

Voluntariat a Polvamaa i Tartu

Es treballarà en una comunitat per a persones amb discapacitat. Es busquen 4 voluntaris per treballar a Polvamaa i 2 a Tartu. El centre de Maarja (hi ha un centre a Maarja i un altre a la localitat de Tartu), es un centre per a persones amb discapacitat d’aprenentatge i que ofereix suport i mitjans per a què els membres de la comunitat siguin membres valuosos a la societat. Les tasques que es demanaran al voluntari seran la creació d’activitats i tallers i tasques d’ajuda a aquestes persones. El centre disposa de 6 cases i es treballarà durant dues setmanes en cadascuna d’elles per a conèixer els habitants.

Si esteu interessats en l’oferta, podeu omplir el formulari de sol·licitud aquí

Allotjament, subvenció i transport

Els costos d’allotjament estan coberts. El voluntari viurà en un pis compartit o dormitori equipat necessari per a viure cómodament. La localització és propera al lloc de les activitats. Cada mes els voluntaris rebran un total de 270 euros de butxaca i per al menjar, a més de tenir coberta una assegurança de salut. Per últim, en quant al transport, els costos del visat (fins a 200 euros) i del trajecte des del país d’origen estan coberts (el reemborsament del viatge serà de 180€ de 100-499 km, de 275€ de 500-1999 km, de 360€ de 2000-2999 km i de 530€ de 3000-3999 km), a més de facilitar-se la targeta de transport local aquí a Estònia.

Suport lingüístic, cicles i mentoria

El voluntari tindrà accés al suport lingüístic en línia per aprendre l’idioma, a més de rebre una formació al arribar al país. També l’acompanyarà un mentor que donarà suport durant l’estada.

Perfil del sol·licitant

Tenir entre 18 i 30 anys i formar part del Programa Europeu o ser d’un país soci del programa Erasmus+.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s