Voluntariat a Polònia

On: Gdynia, Polònia.

Duració: 12 mesos a partir de març de 2023

Organització coordinadora: Centre de Cooperació Juvenil i Mobilitat

Les organitzacions d’acollida són: Biblioteca Pública de Rumia

QUI SÓM?

La biblioteca és un lloc ple de llibres i persones creatives. És un rusc d’activitats i un gran lloc perquè la comunitat local es trobi, aprengui coses noves i tingui l’ús de moltes instal·lacions. La major part de les nostres activitats culturals estan vinculades a trobades literàries i trobades d’autors, que tenen com a objectiu fomentar la lectura. La biblioteca també s’encarrega d’organitzar diferents tipus d’actes culturals: sales d’escape literàries, jocs de ciutat, exposicions, una biblioteca a la platja, concerts de música, teatres infantils, classes d’idiomes i molts, molts més. La biblioteca compta amb persones joves i creatives que volen actuar en benefici de la comunitat local i el desenvolupament de la cultura a Gdynia.

Qui pot sol·licitar la oferta?

Busquem una persona voluntària que tant estigui interessada en tractar amb les xarxes socials i disseny gràfic, organitzar esdeveniments culturals i gaudeixi de treballar amb nens, tenir un bon contacte amb ells, li agradi dedicar-se a activitats com l’art, la música o la interpretació. Donem la benvinguda a persones que puguin manejar els programes informàtics bàsics, inclosos els equips de gràfics i/o fotos i vídeo. El voluntari ha de ser comunicatiu i obert a noves experiències, creatiu i inventiu. És benvingut si el voluntari té competències bàsiques en anglès i està disposat a estudiar polonès, així com coneixements sobre l’ús de programes gràfics i programes i aplicacions bàsiques utilitzades a les xarxes socials.

PER A QUI: països de la UE + Europa de l’Est i Caucas

Més informació en aquest enllaç: informació

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s