Voluntariat a Polònia

On: Gdynia, Polònia.

Duració: 6-12 mesos a partir de març/abril de 2023

Organització coordinadora: Centre de Cooperació Juvenil i Mobilitat

Les organitzacions d’acollida són: ADAPA Foundation

QUI SÓM?

La Fundació ADAPA treballa amb adults amb Autisme i altres trastorns del desenvolupament. Nosaltres treball en l’àrea d’educació, rehabilitació, social cura i teràpia. També intentem ampliar el coneixement de la societat sobre l’espectre de l’autisme i altres trastorns del desenvolupament. La Fundació és una base per a la Teràpia Ocupacional Tallers (OTW) dissenyats per formar habilitats laborals i socials dels nostres participants de la manera més pràctica.

Qui pot sol·licitar la oferta?

Donem la benvinguda a qualsevol persona de ment oberta, comprensiva i tolerant amb aquells que difereixen de la majoria. El voluntari ha de ser flexible i comprensiu. La persona ha de presentar un cert nivell d’empatia per poder portar aquest tipus d’estil de vida. Això també cal esmentar que els nostres participants sovint són persones que expressen lliurement, i també que poden mostrar el seu afecte per algú sense prendre tenint en compte si aquesta persona ho gaudeix o està preparada per a això, o no. Això és la raó per la qual els voluntaris no haurien de reaccionar de manera fòbica a les exhibicions de afecte i contacte físic en general i tenir una actitud amistosa amb el món. És benvingut si el voluntari està interessat en la teràpia per a persones amb espectre autista.

PER A QUI: països de la UE + Europa de l’Est i Caucas

LES SEVES RESPONSABILITATS PRINCIPALS SERÀ:

El voluntari podrà treballar directament amb terapeutes en tallers de teràpia ocupacional, ajudant-los a realitzar una teràpia més segura. Per ajudar els terapeutes en el seu dia a dia, el voluntari tindrà l’oportunitat d’aprendre com es fa el treball del terapeuta mira i es familiaritza diversos reptes, obstacles i riscos que el el terapeuta s’enfronta diàriament. Aquesta experiència pot ajudar a voluntaris per comprendre plenament els reptes i gratificacions que comporta el paper de terapeuta. En cada Taller, el voluntari podrà ampliar els seus coneixements sobre l’espectre de l’autisme i altres trastorns del desenvolupament i també per treballar-hi habilitats relacionades amb la teràpia de persones amb aquests casos. Dins de la Fundació el voluntari pot adquirir un número de diferents competències relacionades amb temes de diferents tallers. Per exemple, a la nostra Impressió estudi el voluntari/a podrà practicar el seu habilitats en l’àmbit de l’edició i gràfics.

Si estàs interessat i vols participar en el projecte, omple el formulari aquí, t’esperem! Enllaç

Més informació en aquest enllaç: informació

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s