Art of Change

Nom del projecte: Art of ChangeFragneto Monforte

On: Fragneto Monforte, Itàlia

Quan: del 5 al 14 d’octubre de 2018

Qui pot participar? Joves d’entre 20 i 25 anys.

Temàtica
A través de tallers artístics de ball, teatre, malabars, activitats de consciència del propi cos i activitats a l’aire lliure, l’intercanvi “Art of Change” vol explorar la cultura, els coneixements i la identitat de cadascuna de les nacions participants Itàlia, Grècia, Croàcia, Turquia i Catalunya. A través de l’educació no formal, s’abordaran temes com l’art i la cultura i el desenvolupament rural.

Durant una setmana, els participants es coneixeran, compartiran vivències i somnis. Visitaran associacions locals que han aconseguit convertir les seves passions en professions. En resum aquest projecte va dedicat als amants de l’art, que senten la necessitat de manifestar els seus pensaments i alliberar la seva creativitat. A més, els 30 joves de 6 països diferents presentaran diferents tallers durant la trobada internacional de globus aerostàtics, a la ciutat de Fragneto.

ObjectiusFragneto Monforte baile
– Expressar-se de manera artística i creativa
– Trencar amb els estereotips
– Involucrar-se en les activitats, expressar-se lliurement

– Intercanviar punts de vista amb persones de països diferents
– Promoure el programa Erasmus+

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Art of Change”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit: urgent! valorarem candidatures per ordre d’arribada.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s