BODY AND SOUL

Una oportunitat d’Erasmus+ per als joves de Terrassa

34774669_655580061448129_4807151320098144256_nDes del 26 de juny i fins el 5 de juliol de 2018, acollim un nou intercanvi juvenil coincidint amb la Festa Major de Terrassa. Es tracta d’un projecte cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, en què participaran 32 joves d’entre 18 i 26 anys, provinents de França, Eslovàquia, Grècia, Romania, Lituània i, de la ciutat de Terrassa: els joves del projecte “En trajecte” de l’Ajuntament de Terrassa per la promoció de l’ocupació juvenil. Aquest intercanvi juvenil té com a objectiu promoure l’empoderament de joves amb menys oportunitats i reforçar la seva autoestima, mitjançant l’expressió corporal i activitats de reflexió. La cloenda de l’intercanvi es representarà el dimarts de Festa Major a mode de performance, presentant un espectacle on s’hi podran entreveure les inquietuds dels joves i tot el que hem estat treballant durant els 10 dies de trobada.

13557792_1741107502767712_3949439206478248093_n

A través d’activitats d’expressió corporal, ioga, teatre, dansa, pintura corporal, riureteràpia i activitats de reflexió personal, els participants realitzaran un viatge interior, en el que el seu vehicle seran els seus propis cossos i la seva ment i on es podran sentir més forts per trencar les barreres que aturen el seu desenvolupament personal. Amb aquest intercanvi, els joves tindran l’oportunitat de conèixer-se millor, reinventar-se i establir noves connexions entre les seves ments i els seus cossos, provocant una transformació interna. Per altra banda milloraran el seu anglès, aprendran a treballar en grup en un ambient intercultural i adquiriran valors de tolerància i respecte. Gràcies a això, els participants aconsegueixen els seus objectius, adquirint noves eines per afrontar els reptes del present i futur.

Logo_cofinanciacion_UE_png (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s