Pràctiques amb garantia juvenil

La Lorena ja és aqui!

La Lorena s’incorpora a l’equip de la Víbria per desenvolupar tasques molt variades, des de la traducció de documents al suport en la redacció de projectes internacionals, assessorament en mobilitat als joves Lorenai entitats del territori, tasques administratives i relacions amb els nostres socis internacionals. També us la trobareu dinamitzant algunes sessions informatives!

La Lorena ha sigut contractada gràcies al programa de contractació en pràctiques de Garantia Juvenil del SOC. Un programa que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. + info

obrefitxer          soc_1l         ministerio-empleo          thumb_1417088935_garantia_juvenil_514_0

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s