Pràctiques amb garantia juvenil

Ja coneixes a 0La Carol Priego? és l’últim fitxatge de la Víbria, ens acompanyarà del  15 de novembre de 2016 fins al 14 de maig de 2017 realitzant tot tipus de tasques de suport a la nostra activitat diària, entre elles suport en la redacció de projectes internacionals, assessorament en mobilitat als joves i entitats del territori, tasques administratives i relacions amb els nostres socis internacionals. També us la trobareu dinamitzant algunes sessions informatives ;).

La Carol ha sigut contractada gràcies al programa de contractació en pràctiques de Garantia Juvenil del SOC. Un programa que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

 

obrefitxer          soc_1l         ministerio-empleo          thumb_1417088935_garantia_juvenil_514_0

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s