CES a Gravina, Itàlia. Anffas Onlus

A: Gravina, Itàlia

Organització d’acollida: Anffas Onlus 

Anffas Onlus Altamura té l’objectiu de perseguir la inclusió social, la protecció dels drets humans i els drets civils de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies mitjançant la gestió de serveis socials i de salut. La missió de l’associació és promoure l’autonomia i la inclusió de persones que tenen dificultats de relació i discapacitats intel·lectuals i que corren risc d’exclusió social.

Descripció del projecte: Les activitats per als voluntaris implicats es concentraran majoritàriament en donar suport al personal de les estructures en la realització d’activitats de rehabilitació d’adults discapacitats (amb problemes físics i mentals). Les activitats que l’estructura ofereix als seus membres són: jardineria i plantació, música, tallers de teatre, art i manualitats, dansa, teràpia per a mascotes i molt més; activitats socials per la zona.

Condicions: Els voluntaris seran allotjats en un pis compartit al centre d’Altamura. L’apartament es comparteix amb altres voluntaris del SVE. Cada mes, tots els voluntaris tenen dret a rebre diners de butxaca i en concepte de menjar. A més, l’organització coordinadora Link oferirà tot un curs intensiu de formació d’idiomes per ajudar els voluntaris a integrar-se en els entorns locals i en les activitats de treball.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: Jove de 18 a 30 anys que vol treballar amb persones amb discapacitat. Les habilitats bàsiques en anglès o en italià ajudaran a la integració a l’equip de treball.

Què fer per participar: ompliu el formulari de sol·licitud aquí.

El termini de sol·licitud és el 4 de març de 2020.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s