CES a Gravina, Itàlia. EOS

A: Gravina, Itàlia

Organització d’acollida: EOS

EOS és una organització que ajuda a les persones en risc d’exclusió social a augmentar la seva qualitat de vida amb accions de prevenció, tractament, rehabilitació i integració social, mitjançant la gestió de serveis socials, salut, educació i cultura. Els voluntaris d’EVS obtindran una experiència enriquidora per al seu creixement personal i professional.

Descripció del projecte: El projecte representa una oportunitat excel·lent per a joves voluntaris de conèixer noves cultures, nous idiomes i adquirir noves habilitats mitjançant mètodes d’educació no formal. Els voluntaris durant el seu període d’activitat tindran l’oportunitat de demostrar les seves habilitats per treballar amb infants en risc d’exclusió social en un context cultural diferent i per aportar la seva experiència i cultura dins de les activitats. Els voluntaris participaran en la implementació de les activitats previstes i tindran l’oportunitat de desenvolupar projectes personals amb l’ajut i el suport de l’equip.

Condicions: La casa és un edifici al centre, el pis es comparteix amb un màxim de 5 voluntaris EVS. Cada mes, tots els voluntaris tenen dret a rebre diners de butxaca i diners per menjar. El transport fins al lloc de treball EOS, serà organitzat pel personal de l’organització, ja que el centre es troba fora de la ciutat, a 10 minuts amb cotxe. A més, l’organització coordinadora Link oferirà a tot un curs intensiu de formació d’idiomes per ajudar els voluntaris a integrar-se en els entorns locals i en les activitats de treball.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: Jove de 18 a 30 anys amb interés per a ajudar els infants que s’enfronten a un moment difícil de la seva vida. Habilitats per a l’animació i possiblement alguna experiència en el sector del treball manual, l’esport, els tallers o qualsevol cosa relativa a l’educació infantil, seran benvingudes. Les habilitats bàsiques en anglès o en italià ajudaran a la integració a l’equip de treball.

Què fer per participar: ompliu el formulari de sol·licitud aquí.

El termini de sol·licitud és el 29 de febrer de 2020.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s