RevolutionarEE

Nom de la formació

RevolutionarEE

On Duga Resa, Croàcia

Quan 23 – 31 d’octubre de 2020        

Temàtica

RevolutionaREE pretén desenvolupar les capacitats dels treballadors juvenils davant els reptes de treballar amb joves desocupats o amb joves en risc d’atur. Trobar-se aturat pot implicar dificultats com la falta de confiança en si mateix, la manca d’habilitats, no disposar de suficients capacitats de lideratge i altres aspectes similars. Com que aquests problemes poden tenir conseqüències psicològiques i mentals profundes, realitzant aquest projecte volem capacitar els treballadors juvenils amb noves habilitats i mètodes (tant en el treball individual com en grup) necessàries per respondre a aquests reptes i facilitar als joves la seva cerca de feines de qualitat. 

Els objectius del projecte són:

  • Comprendre millor l’atur juvenil i les seves conseqüències psicològiques
  • Respondre a les necessitats destacades per les persones joves d’europa mitjançant la promoció de l’ocupabilitat juvenil
  • Crear més oportunitats per a les persones joves tant en l’educació com en el mercat de treball, i fomentar la participació activa de la joventut en la societat

Metodologia

La formació “RevolutionaREE” es basarà en l’educació no formal. Aquest projecte compta amb una activitat principal: un curs de formació en què els treballadors juvenils compartiran i aprendran un nou mètode, la “Planificació centrada en la persona” en el marc de les persones joves amb risc de desocupació. 

El curs de formació es basarà en les necessitats i expectatives de les participants, de manera que posa l’aprenent al centre. Els mètodes que s’utilitzaran són l’autoavaluació, el marc teòric i pràctic, treballant en petits grups, parelles, grups nacionals i mixtos, facilitació gràfica, activitats de creació de grups, recerca, mètodes interactius i creatius.

Llengua vehicular

Anglès.

Qui pot participar?

Persones que treballin amb joves desocupats o en risc d’atur. 

Països participants – Grècia, Turquia, Albània, Itàlia, Kosovo, Macedònia del Nord.

Allotjament

Les participants s’allotjaran en habitacions de 2-3 llits a Duga Resa, a un allotjament al costat del riu “Mrežnica”, on es poden fer passejades naturals. 

Cost: 

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió.

El 100% d’allotjament, menjar i materials del programa estan coberts per la subvenció d’Erasmus +. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona (perquè us reemborsin haureu de conservar tots els tickets de viatge!).

Reunió de preparació 

Unes setmanes abans de marxar, les participants seleccionades seran convocades a una reunió de preparació a l’Oficina de La Víbria (Terrassa). Aquesta trobada és perquè el grup es conegui i trencar el gel, resoldre dubtes i preparar algunes tasques del projecte. La participació en aquesta reunió és obligatòria. 

Què cal fer per participar? 

Omplir el formulari de participació.

La data límit per inscriure’s és el 14 de juliol!

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s