Què és el Vibrialab?

El Víbrialab és una iniciativa que té per objectiu crear un grup de joves que tinguin ganes d’implicar-se a la seva comunitat local de forma contínua. La idea era crear un grup de joves actiu i motivat que vulgués aportar un canvi positiu a la societat, i que tingués ganes de proposar i portar a terme les idees que més els motivin!

El grup rep el suport d’una dinamitzadora juvenil que els ajuda en tot allò que és necessari, també organitza dinàmiques de cohesió, treball en equip i desenvolupament personal, entre moltes altres, i s’encarrega de guiar al grup per aconseguir el que es proposin.

Què s’hi pot fer?

  • Reflexionar sobre temes socials, econòmics, de gènere, interculturals… tots aquells temes que motivin i interessin al grup
  • Proposar i crear projectes de transformació social, tant a nivell local com a nivell internacional
  • Proposar activitats interculturals i preparar els InterCOOLtural meetings, trobades mensuals amb l’objectiu d’acostar la mobilitat internacional als joves locals
  • Estar al dia de les oportunitats de mobilitat internacionals: conèixer tots els projectes que s’estan movent a nivell internacional (Intercanvis juvenils, voluntariats, formacions, etc.)
  • Conèixer gent amb interessos semblants
  • Conèixer les nostres voluntàries europees: aquest any estem acollint 7 voluntàries d’arreu d’Europa, les quals estaran amb nosaltres 10 mesos i participaran en diferents voluntariats per la zona
  • Practicar idiomes: al Vibrialab hi participen varies voluntàries europees, així que els seus membres tenen la oportunitat de practicar llengües estrangeres

Qui hi participa?

Actualment el grup està format per joves d’entre 16 i 24 anys, provinents de Terrassa i comarques veïnes, amb moltes ganes d’aportar el seu granet de sorra per construir una societat millor!

Quan i on es fa?

El grup es reuneixi cada 15 dies a l’espai que utilitza actualment la Víbria, situat al carrer del Racó, nº 13, Terrassa. Quan la situació ho requereix, el grup també es reuneix de forma virtual, combinant segons conveniència les reunions físiques i online.

Vols participar o ens vols proposar alguna idea?

El Vibrialab té un nombre límit de persones, però és possible que vagin quedant places lliures de tant en tant, si et ve de gust participar-hi envian’s un correu a info@vibria.org explicant-nos una mica sobre tu, volem coneixe’t!

Si no vols comprometre’t mensualment però t’agradaria proposar-nos una activitat, taller o temàtica a treballar també ho pots fer! Emplena el següent formulari:

La dinamització d’aquest projecte és possible gràcies a la Contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil sector del lleure educatiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s