Què és el Vibrialab?

El Víbrialab és una iniciativa que té per objectiu crear un grup de joves que tinguin ganes de fer accions locals. La idea era crear un grup de joves actiu i motivat que vulgués aportar un canvi positiu a la societat, i que tingués ganes de proposar i portar a terme les idees que més els motivin!

El grup rep el suport d’una dinamitzadora juvenil que els ajuda en tot allò que és necessari, també organitza dinàmiques de cohesió, treball en equip i desenvolupament personal, entre moltes altres, i s’encarrega de guiar al grup per aconseguir el que es proposin. Totes les activitats que el grup proposi estaran cobertes econòmicament al 100% per la Víbria Intercultural.

Què s’hi pot fer?

 • Reflexionar sobre temes socials, econòmics, de gènere, interculturals… tots aquells temes que motivin i interessin al grup
 • Proposar i crear activitats de transformació social, tant locals com internacionals
 • Proposar activitats interculturals i preparar els InterCOOLtural meetings, trobades mensuals amb joves europeus residint a Terrassa, amb l’objectiu d’acostar la mobilitat internacional als joves locals
 • Estar al dia de les oportunitats de mobilitat internacionals: conèixer tots els projectes que s’estan movent a nivell internacional (Intercanvis juvenils, voluntariats, formacions, etc.)
 • Conèixer gent amb interessos semblants
 • Conèixer els nostres voluntaris europeus: aquest any acollim 11 voluntaris d’arreu d’Europa, els quals estaran amb nosaltres 10 mesos i participaran en diferents voluntariats per la zona
 • Practicar idiomes: al Vibrialab hi participen varies voluntàries europees, així que els seus membres tenen la oportunitat de practicar llengües estrangeres

Qui hi participa?

Busquem joves d’entre 16 i 25 anys (es poden considerar altres edats), provinents de Terrassa i comarques veïnes, amb moltes ganes d’aportar el seu granet de sorra per construir una societat millor!

Quines activitats s’han fet?

El grup de joves Vibrialab ha coordinat diverses activitats, entre elles:

 • Activitats de conscienciació alimentària
 • Una jornada de neteja d’un bosc
 • Creació d’un questionari sobre gènere pel 8 de març
 • Debat sobre el món laboral
 • Conscienciació sobre salut mental i recolectar donatius per a la Marató de TV3
 • Trobades amb voluntaris europeus, activitats de cohesió, sortides, etc.

Quan i on es fa?

El grup es reuneix cada 15 dies a l’espai que utilitza actualment la Víbria, situat al carrer del Racó, nº 13, Terrassa.

Vols participar o ens vols proposar alguna idea?

Estem buscant membres per ampliar el grup! Si et ve de gust participar-hi emplena el següent formulari i et contestarem en breus!

Si no vols comprometre’t mensualment però t’agradaria proposar-nos una activitat, taller o temàtica pots enviar-nos un correu a a info@vibria.org.

La dinamització d’aquest projecte és possible gràcies a la Contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil sector del lleure educatiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s