Voluntariat a Polònia

Nom del projecte: Social Innovation Lab

Lloc: Gdynia, Polònia

Durada del projecte: 12 mesos

Inici: Febrer 2021

Organització coordinadora d’acollida: Centrum Współpracy Młodzieży

Organització on es durà a terme el voluntariat: Centre juvenil de Disseny i Innovació Social ”Wymiennikownia”

Informació sobre ”Wymiennikownia”: Wymiennikownia és un centre juvenil de Gdynia, Polònia, que desenvolupa activitats per a joves, organitza capacitacions, tallers, conferències i coopera amb socis locals. La seva missió és donar suport a les iniciatives de base i l’assistència en la presentació d’idees, la qual cosa permet als joves intercanviar els seus interessos i passions o simplement passar el seu temps lliure d’una manera atractiva i creativa. Wymiennikownia també té la funció de punt d’informació europeu anomenat EURODESK, que familiaritza als joves amb les idees dels projectes europeus, donant-los l’oportunitat de participar en programes de mobilitat o estudis a l’estranger.

Descripció del projecte de voluntariat

Treballaràs com a assistent/ajuda d’animador, la tasca consisteix en fer costat als joves en el seu desenvolupament, intercanviar idees, motivar als joves a la ciutadania activa i ajudar els joves a desenvolupar les seves passions. També podrà realitzar activitats del propi objectiu del centre de la joventut.

Propostes d’activitats per al futur voluntari en Wymiennikownia:
– Prendre fotos durant els esdeveniments de Wymiennikownia i fer curts materials de vídeo
– Crear gràfics simples per a les xarxes socials
– Ajudar amb l’organització del Festival GdyniaBreaks
– Treball diari amb els joves en Wymiennikownia
– Treball al jardí social de Wymiennikownia

L’horari de treball serà el de Wymiennikownia, aquest treballa principalment en les tardes i els caps de setmana (principalment els dissabtes) ja que són el moment en que els joves poden desenvolupar les seves passions després de l’escola. Per tant, treballarà principalment entre les 12 i les 18 entre setmana i els dissabtes de 12 a 17, 5 dies a la setmana.
El calendari detallat es decidirà amb el voluntari, d’acord amb les necessitats i idees reals del voluntari.

Perfil de la persona voluntaria

Busquem un voluntari empàtic, disposat a actuar, obert a una nova experiència i a la gent, disposat a aprendre i a créixer. El voluntari serà inclòs activament en l’organització de diversos esdeveniments o tallers. Wymiennikownia és el lloc per a compartir passió i interessos també per als voluntaris. Altres avantatges serien l’experiència en el treball amb o per a la societat local, les habilitats de treball en equip i la gestió del temps.

Menjar, transport i allotjament

El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa European Solidarity Corps de la UE. 

Què fer per participar?

  1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  2. Enviar els documents a info@vibria.org especificant el projecte al qual vols participar.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s