INTERCANVI JUVENIL: Bright Colors

10 dies plens d’art i experiències

La primera experiència de la major part de nosaltres fent un intercanvi va ser Bright Colors a Estònia. Gairebé no ens coneixiem entre nosaltres, pero estavem molt motivats a conèixer gent nova i a participar en tot el que puguessim en el projecte d’street art. El que no saviem era que seria tan meravellós!

El primer dia d’arribada la organització ens va ensenyar una hamburgueseria molt bona per sopar al costat de l’hotel i allà vam començar a interactuar amb la gent de Xipre, Noruega i Estònia que després vam acabar de conèixer durant les activitats que ens van proposar els primers dies. 

Durant les primeres nits, vam fer sopars temàtics. Cada pais cuinava els plats típics de la seva regió i ensenyava un ball tradicional. Nosaltres vam decidir fer llenties, pà amb tomàquet, truita de patates, bunyols i obviament, vam decidir ballar la Macarena. Cuinar en equip i probar plats típics del seu dia a dia va ser tota una experiència!!! 

A partir de les dinàmiques que van proposar els una parella d’artistes estonis que ajudaven a organitzar el projecte, vam començar a pintar amb esprais, vam compartir l’estil d’art que tenia cada persona i millorar el treballar en equip tenint en compte que hi havia gent que en sabia més i d’altra que menys. Va ser molt maco veure com alguna de la gent que més en sabia ensenyava als que no a pintar amb sprai i com, tinguessis més o menys experiència dibuixant, es podia colaborar per fer un dibuix

Un dels dies, ens van ensenyar els diferents murals, les localitzacions més importants de Tallin i el més important, vam tenir cita amb el conseller de joventut de Tallin! Li vam poder preguntar les nostres inquietuts sobre temes d’art al carrer que havíem anat descobrint durant els dies anteriors i va ser molt interessant i una bona forma de donar visibilització a la inquietud dels joves per l’art al carrer. 

Els últims dies, després de totat la preparació, vam tenir moltíssima sort amb el temps assolellat i vam aconseguir crear murals sorprenents entre tots mentres ens sentiem cada cop més units!

El projecte va ser implementat per Shokkin Group Estonia, un grup fundat per Estonian National Agency sota Erasmus+, un programa de European Commission.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s