“E-sports gaming” Intercanvi juvenil a Eslovènia

E-sports gaming – waste of time or future industry?

On: Ljubljana, Eslovenia

Quan: Del 28 de març al 4 d’abril de 2023

Associació que realitza l’intercanvi: GamingHOUSE

Països participants: Eslovènia, Polònia, Estònia, Portugal i Espanya

Temàtica
La idea del projecte és que els joves apassionats dels videojocs i dels e-sports, a través del suport de les associacions, aconsegueixin canalitzar la seva passió pels videojocs en competències i projectes que aportin habilitats transferibles i una inclusió sostenible a llarg termini al mercat laboral.

El projecte reconeix el potencial del sector del gaming i les oportunitats que pot aportar aquesta indústria. L’objectiu general d’aquest intercanvi és implicar els joves en un projecte europeu i fomentar l’aprenentatge intercultural per a què es converteixin en ciutadans actius i adquireixin competències per a la vida i el seu futur professional en el sector dels videojocs i dels e-sports.

A través de l’educació no formal sobre videojocs i e-sports, el projecte vol trencar els prejudicis que els joves apassionats dels videojocs experimenten quan intenten professionalitzar la seva activitat. Pretén demostrar que és possible utilitzar un enfocament innovador i solucions tecnològiques per integrar els joves a la societat i al mercat laboral.

Qui pot participar?
Joves (majors de 18 anys per la naturalesa del projecte però participants menors i entusiastes també seran benvinguts!) amb barreres culturals, socials i econòmiques apassionats dels videojocs i els e-sports, residents a un dels països participants.

Cost
El 100% dels costos de l’allotjament, el menjar i els diferents materials del programa estan coberts per la beca d’Erasmus +. El 100% de les despeses del viatge també estan coberts. El cost màxim del viatge per participant és de 275€ per participants de Polònia, Estònia i Espanya i de 360€ pels participants de Portugal.

Es demanarà als participants que donin prioritat als “viatges ecològics”, és a dir, viatges que utilitzin mitjans de transport de baixes emissions per la majoria del trajecte, com l’autobús, el tren o el cotxe compartit.

Tot el transport local estarà organitzat per l’associació que realitza l’intercanvi.

Per al reemborsament del viatge, és obligatori tenir els bitllets en format electrònic; reenviar els correus amb els bitllets electrònics, targetes d’embarcament i factures, que han de contenir el preu i la data. En cas de no tenir-los, portar els els rebuts originals (les còpies no s’acceptaran). El reemborsament serà enviat tant aviat com sigui possible.

Allotjament
Durant l’intercanvi juvenil els participants s’allotjaran al ZZZ Hostel, un hostal al centre de la ciutat de Ljubljana

Què portar (recomanable) i dieta
Tenint en compte que al març a Ljubljana pot fer tant fred com calor és recomanable portar roba d’abric igualment! 

S’oferiran tres àpats diaris (amb dues pauses per cafè). També s’organitzarà una nit internacional, així que si podeu, porteu alguna especialitat del vostre país!

Com participar?
Per a participar, Ompliu el formulari de sol·licitud aquí.

L’últim dia per apuntar-se és el 4 de febrer.

CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s