Voluntariat a Polònia

On: Gdynia, Polònia.

Duració: 6-12 mesos – inici: abril/maig de 2023

Les organitzacions d’acollida són: Biblioteca Social Welfare Home

QUI SÓM?

La tasca de la Casa d’Assistència Social (Dom Pomocy Społecznej) és oferir als residents l’atenció a temps complet i cobrir les seves necessitats essencials: necessitats de vida, necessitats de guarderia i donar suport d’acord amb els estàndards aplicables, i permetre als habitants aprofitar adequadament els serveis sanitaris. Aquesta casa ben dissenyada amb jardí és un lloc únic per a una vida digna. La casa està equipada amb les habitacions dels residents, un gran menjador, sala comuna, guarderia de reunions, rehabilitació, teràpia ocupacional i capella. L’edifici també disposa d’una cafeteria, on els veïns estan contents de passar el seu temps lliure. L’estat de salut dels habitants està degudament supervisat per un personal qualificat. Els residents són persones grans que no poden viure sols per edat o problemes de salut.

Qui pot sol·licitar la oferta?

Donem la benvinguda especialment als sol·licitants amb una actitud amable i positiva envers el treball amb persones grans, que els puguin portar un somriure. El voluntari ha de ser pacient i tenir empatia, també estar obert a contribuir amb la pròpia creativitat per donar suport a la feina en Teràpia Ocupacional. A més, li agradaria participar en les accions realitzades per la Casa de Benestar (com la celebració de l’aniversari de cada habitant, el Nadal, etc.) Agrairem una persona que estigui disposada a aprendre frases bàsiques en polonès per facilitar la comunicació amb els nostres residents.

PER A QUI: Països de la UE + Europa de l’Est i Caucas

LES SEVES RESPONSABILITATS PRINCIPALS SERÀ:

El voluntari acompanya els veïns de la Casa de Benestar en el seu dia a dia. Principalment suport a la tasca de Teràpia Ocupacional, que utilitza diferents tipus de teràpia com arts i manualitats, teràpia audiovisual, musicoteràpia, activitats recreatives, teràpia cultural i educativa, biblioteràpia, socioteràpia, participació en l’organització de vacances i celebracions. Els voluntaris donen suport a aquestes activitats i grups temàtics, per exemple. fent taller de manualitats, dibuix, pintura, tallers de costura, També és possible donar suport a la rehabilitació dels nostres residents. Els voluntaris poden treballar a la cuina com a ajudant de cuina, al jardí tenint cura de flors, arbres, arbustos. Totes les propostes d’activitats fan referència a donar suport a un personal professional.

Què fer per participar?

  1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  2. Enviar els documents a esc@vibria.org amb el títol “ESC Poland Social Home”

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s