Intercanvi juvenil: “E sports gaming – waste of time or future industry?”

Just a Setmana Santa vam participar en el projecte ‘’E-sports gaming- waste o time or future industry’’, i durant 8 dies ens vam embarcar en un viatge inolvidable per Ljulijana, la capital d’Eslovènia! On ens vam allotjar el Hostel ZZZ, un hostal perfecte per descansar i alhora fer trobades amb joves d’altres països.

Durant l’estada a Eslovènia, vam participar en diferents activitats que ens van permetre conèixer més sobre l’actual estat dels E-sports i videojocs a cada país i alhora creant amistats i nous amics d’arreu del món. El contacte amb els joves d’altres països ens va servir com a exercici reflectiu i introspectiu de com està la situació actual dels E-sports a Espanya i com podríem millorar-la de cares a un futur.

Un gran exemple del potencial que té aquest àmbit, són Polònia i Estònia, qui han utilitzat el medi per impulsar la seva cultura més enllà de la seves fronteres, creant un patrimoni cultural que deixarà marca per generacions endavant.

A part de realitzar diverses activitats relacionades amb els temes esmentats anteriorment, també vam tenir el plaer de poder asistir 3 dies a Game Gang Show, una convenció de videojocs i e-sports, on vam poder gaudir de diversos videojocs, i veure en directe torneigs del lol o del valorant.

D’altra banda també vam gaudir de la bella ciutat! Allà es trobava el Castell de Ljubljana, ubicat sobre un turó al centre de la capital. Sempre recordarem la llarga caminata que vam fer per arribar i sens dubte les vistes van merèixer la pena!

Finalment, vam acabar visitant el llac de Bled, un lloc increïble amb paisatges inoblidables envoltats per naturalesa i fauna local. Aquest intercanvi cultural ens a permès familiaritzar-nos amb cultures de fora d’Espanya, conèixer gent, fer amistats de parla anglesa i experimentar de primera mà els increïbles paisatges d’Eslovènia. Esperem que sigui el primer de molts més intercanvis de cara al futur.

Mariam, José, Gerard i Gina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s