Voluntariat a França

On: Flers, França

Duració: 1 de setembre de 2023 – 31 de juliol de 2024

Les organitzacions d’acollida són: Maison des Jeunes et de la Culture

QUI SÓM?

Maison des Jeunes et de la Culture” es pot traduir de manera lliure com “Casa de la Joventut i Cultura”. El MJC de Flers, Normandia, és una associació formada per persones que estan decidits a treballar i donar suport als joves i a totes les persones a través de diferents cursos i orientació si es demana. En conseqüència, la teva rutina diària s’enriquirà, i podràs trobar i seguir les teves passions. Els cursos i tallers són s’ofereix en els següents àmbits: art, música, dansa, teatre i esport, impartit per instructors i professors, que també afegeixen energia a la vida quotidiana de MJC. L’equip de MJC és com una gran família que inclou Emilie, la directora, Coralie, Sandrine, Julie i Clara que són empleades fixes. Clara Guy serà la coordinadora dels voluntaris, i al seu despatx, sempre hi trobareu molts joves persones, és a dir, voluntaris o aprenents. Un projecte personal també formarà part del treball voluntari. Totes les opinions, fins i tot quan expressat en francès bàsic, es valora aquí. Com que cada projecte comença amb una persona, o un grup, recollint idees per després compartir-les amb l’equip que és important parlar i contribuir al procés. Mostrar compromís i esperit d’equip Creeu grans esdeveniments dels quals vosaltres i el MJC pugueu estar orgullosos. Tanmateix, aquest any també t’hauria de donar temps per pensar en tu i en el teu futur. No dubteu a provar alguna cosa estrangera, fer preguntes, fer una nova afició i comprometre’s!

Qui pot sol·licitar la oferta?

  • Membres de la UE de 18 a 30 anys

Exemples de les vostres responsabilitats:

  • Conèixer els membres de l’associació per donar-los a conèixer gestos ecociutadans a través de tallers, comunicació campanyes
  • Proposar un programa de tallers periòdics (productes per a la llar, refugis d’eriçons, passejades, etc.)
  • Organitzar exposicions sobre biodiversitat, medi ambient i ecoaccions
  • Contribuir a la difusió del bon ambient pràctiques, especialment a les xarxes socials
  • Proposar esdeveniments i accions de sensibilització entre els públic en general, p. el Dia Mundial del Medi Ambient al juny

Si necessiteu més informació, consulteu el fitxer a continuació

Què fer per participar?

  1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  2. Enviar els documents a esc@vibria.org amb el títol “ESC Flers França”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s