Voluntariat a Croàcia

On: Knin, Comtat de Šibenik-Knin, Croàcia

Duració: 01.07 – 30.11.2023

Les organitzacions d’acollida són: Ecological Association “Krka” Knin

QUI SÓM?

L’associació ecologista “Krka” Knin es va fundar el 15 Desembre de 2004 amb l’objectiu de preservar el medi ambient i protecció a la zona de la ciutat de Knin. El fonamental L’àmbit de la seva activitat és la promoció de les qualitats específiques de la naturalesa el Poble de Knin i els seus voltants, així com la font i curs del riu Krka. Els projectes de l’associació han fet contribució a la creació d’una imatge positiva per part pública, civil i sectors privats i mitjans de comunicació. Krka Knin s’ha convertit en un soci igual en la presa de decisions en relació amb la protecció del medi ambient i desenvolupament sostenible. El grup objectiu principal és el població general de la ciutadania, amb especial atenció a la infància i la joventut.

El projecte “NEDS” és un projecte de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat. El projecte té com a objectiu permetre als joves el voluntariat a través del programa del Cos Europeu de Solidaritat i oferir-los una oportunitat única d’aprenentatge no formal/informal que millori les habilitats i competències professionals dels participants per tal de ser més interessants per als possibles ocupadors.

Qui pot sol·licitar la oferta?

 • Tots els joves d’entre 18 i 30 anys
 • amb una forta motivació, ganes de veure i de fer alguna cosa
 • novetat, curiositat pel món i altres cultures.

Exemples de les vostres responsabilitats:

 • Assistència en l’organització i implementació de diferents tallers i seminaris per a la ciutadania amb l’objectiu de contribuir a la promoció i desenvolupament de la consciència ambiental, desenvolupament comunitari sostenible i solidaritat;
 • Organització i realització autònoma de tallers amb l’objectiu de canviar valors i comportaments i fomentar participació activa en la protecció del medi ambient i naturalesa, promoció del voluntariat, aprenentatge de llengües estrangeres, etc.
 • implementació de projectes personals d’acord amb la interessos dels voluntaris;
 • Ajudar en l’organització i participació en la implementació de diferents mesures ambientals accions de neteja;
 • Assistència en l’organització d’esdeveniments comunitaris locals (voluntaris accions) vinculades a la conscienciació ambiental;
 • Assistència en Redacció, aplicació i implementació de projectes locals/nacionals més petits propostes en l’àmbit NEDS;
 • La realització d’activitats a la ludoteca de l’associació;
 • Assistència en l’administració i gestió de l’àmbit social xarxes de l’associació i gestió independent i administració de xarxes socials del projecte i promoció de activitats del projecte (crear blocs, crear bases de dades, fer registres, treballar amb vídeos, fer entrevistes, editar entrevistes, filmar, crear i editar vídeos, penjar-los a Internet, publicar-los pàgina web, bloc, etc.);
 • Participar activament en la informació implementada per l’organització campanyes a Knin i escoles a altres ciutats de Sibenik-Knin comarca, participant en presentacions i informant els joves sobre el Cos Europeu de Solidaritat i Erasmus+, el oportunitats i beneficis, així com la promoció europea Cos de Solidaritat i programes Erasmus + i tasques administratives relacionades amb el projecte.

Si necessiteu més informació, feu clic a l’enllaç: tota la informació

Què fer per participar?

 1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
 2. Enviar els documents a esc@vibria.org amb el títol “ESC a Croàcia NEDS”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s