Voluntariat a Itàlia

On: Altamura, Itàlia.

Duració: A partir de juny/juliol – 6 mesos

Organització d’acollida: Associazione Link APS

QUI SÓM?

Associazione Link APS va ser creada l’any 2003 amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge intercultural i valors com la solidaritat i la ciutadania activa. Des del seu naixement, l’associació va tenir la joventut com a grup objectiu principal, centrant-se en el voluntariat local i internacional i la mobilitat com a oportunitat de creixement i aprenentatge no formal. Link desenvolupa diferents activitats culturals i des de juny de 2019 gestiona la Biblioteca Comunitària de la ciutat de

Qui pot sol·licitar la oferta?

  • El perfil del voluntari sol·licitat és d’entre 18 i 30 anys, familiaritat amb l’ús de l’ordinador, Internet i gestió de les xarxes socials.
  • També agraïm les habilitats en l’ús de la fotografia i la producció i edició de vídeo/àudio.
  • Una característica important és la flexibilitat, l’entusiasme i les ganes de FER i EXPERIMENTAR amb contextos en constant canvi, amb un coneixement bàsic de la llengua anglesa o/i italiana.

Les seves responsabilitats principals seràn:

Els voluntaris podran donar suport a totes les activitats organitzades per l’equip en ple compliment de la legislació de seguretat sanitària anti-Covid 19. En primer lloc, els voluntaris podran donar suport a les activitats bàsiques de la biblioteca, gestionar el punt d’acollida a la recepció, seguir els llibres de catalogació i préstec i organitzar la participació dels usuaris dins de l’aula d’estudi. A més, es convocarà als voluntaris per dur a terme cursos d’ensenyament d’idiomes a distància, organitzar suport i gestionar tallers i activitats de foment de la lectura dedicades a infants i adolescents.
Els voluntaris també s’implicaran en la posada en marxa d’actes culturals que s’acolliran al local de l’Agoràteca, sempre, òbviament, complint la normativa de seguretat. Una part important de les activitats estaran relacionades amb la cura de l’horta i la gestió de projectes de reurbanització urbans relacionats amb ell, com ara la construcció de mobiliari d’exterior amb material reciclat i la reurbanització de les zones enjardinades per destinar-les a zones verdes. donar-se als habitants del barri i de la ciutat.

Si vols saber-ne més, fes clic aquí: “Més informació”

Què fer per participar?

  1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  2. Enviar els documents a esc@vibria.org amb el títol “ESC Italy Link”

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Si vols tenir més informació, aqui tens l’infopack detallat de l’experiència! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s